top of page

Baggrund.

Børn lærer og udvikles bedst gennem leg og ved at vise dem respekt og kærligt motivere dem, hvilket skaber tryghed og dermed bedre udvikling.

Jo stærkere motorik barnet har, jo mere sikkert vil det være og des større selvtillid vil barnet have.

Dette vil også styrke barnet både socialt og sprogligt og gøre barnet bedre rustet, når det starter i børnehave og senere i skole.


Det skal være sjovt og udfordrende for den lille, og give en positiv oplevelse for såvel forældre og barn.
Ved at være sammen med andre små børn og voksne, stimuleres den sociale og psykologiske udvikling også. Børns gode og dårlige vaner bliver grundlagt i de første måneder og år, hvor hjernen er mest modtagelig for indtryk.


Det er utrolig vigtigt at stimulere det lille barns motorik allerede fra det er spæd. Jo stærkere motorik barnet har, jo mere sikkert vil det være og des større selvtillid vil barnet have.
En god motorik vil også styrke barnet både socialt og sprogligt og gøre barnet bedre rustet, når det starter i børnehave og senere i skole.

Barnets balancesans er fundamentet i forhold til en god motorik. Derfor er det vigtigt at træne denne. Du kan nemt styrke dit barns motorik hjemme med få daglige øvelser, som du vil lære på holdet.

Det er vigtigt, at barnet lærer at rulle, krybe, kravle og gå, så barnets grundmotorik er optimal. Øvelserne, som du vil lære på holdet, kan hjælpe både helt små børn og lidt større børn til at give dem et skub i den rigtige retning, så de får et motorisk stærkt fundament.
Det er vigtigt at barnet synes, det er sjovt at lave øvelserne, så det bliver en god oplevelse for både barn og voksen.

bottom of page